Zakelijk reizen via Schiphol

Het zal weleens voorkomen dat je voor zaken op reis moet gaan. Je bent je dan aan het concentreren op je taken en activiteiten die je te wachten staan en hebt dus geen tijd om op andere dingen te denken. Als je ook nog niet van vliegen houdt is dat ook nog een zorg extra. Het zou dus beter zijn als je het parkeren van je auto aan iemand anders overlaat. Daarvoor bestaat er valet parking.

Valet parking is iets dat niet alleen Schiphol, maar ook diverse andere garages aanbieden die rondom Schiphol liggen. Je kiest gewoon eentje uit die jij het beste vindt. Je maakt natuurlijk eerst een afspraak met de garage zodat ze weten dat je gebruik wilt maken van hun service.

Op de dag van jouw vertrek rij je gewoon met je auto naar Schiphol. Bij de terminal zal een chauffeur op je wachten om je sleutels van je over te nemen. Ze zullen je ook helpen met je bagage. Jij loopt dan gewoon naar binnen terwijl de chauffeur de auto naar de parkeerplaats rijdt. Men moet ook weten wanneer je terugkeert zodat je auto op je zal wachten wanneer je weer terug bent. Je neemt de sleutel dan over, stapt in en rijdt weg.

Een nadeel is wel dat je je sleutel aan ze moet afstaan, maar ze zorgen ervoor dat je precies weet wat de kilometerstand is zodat je met zekerheid kunt zeggen dat niemand je auto geleend heeft voor een joyride. Er zijn ook beveiligingscamera’s die dag en nacht een oogje gooien op je auto. De diverse garages bieden ook services aan, zoals het wassen van je auto, het verschonen van je interieur en nog veel meer.

Maak het jezelf dus gemakkelijk door te kiezen voor valet parking. Ga naar valet parkeren Schiphol vergelijken om te zien uit welke garages je mag kiezen.

Reactie achterlaten